«Ask an expert»
Ann Kristin Hellerslien, daglig leder Skinthal as svarer Spørsmål: Jeg har hørt at antall voksbehandlinger i salong har gått ned med 22%. Er dette korrekt og har det vært nedgang i salg av voks hos dere? -

Svar :
Det er ikke vår erfaring, ihvertfall ikke blant våre kunder. Vi har derimot hatt øking i salg av vår voks, Cirèpil by Perron Rigot, under denne pandemien; mulig andre har vært tomme på lager?

Spørmål :
Hva er forskjellen på voksen fra dere og andre merker på markedet?

Svar :
Jeg vil ikke uttale meg om andre merker, men for å si det sånn; voksen fra Perron Rigot er en av europas mestselgende voks; de er oppfinneren av blant annet strip-løs voks og har vært på markedet siden 1936. De er utrolig innovative og kommer stadig med nye formler og vokser; nå sist en helt ny til bruk for å skåne tatoveringer ! Mange prøver å etterligne.

Vår stripløse voks er litt dyrere i innkjøp, men adskillig rimeligere i bruk. Det er det viktigste. Kun et tynt lag er nok ved påføring for maksimal effekt. Vi bruker en ingrediens som heter Elastomer; den fanger opp håret ved roten, kapsler den inn, og drar opp hele håret. Voksing med vår voks skal være skånsomt og hudvennlig. Vi her egne prosedyrer som er enkle å følge, men som utgjør en stor forskjell. En av våre største kunder på voks kaller den; LOVEVAX – sier vel sitt.