Nyhet!

"Knowledge is Power"

Det er viktig at vi holder oss oppdatert.

I en verden som stadig utvikler seg, er det nå viktigere enn noen gang at vi holder oss oppdatert med trender og hva som skjer i vår bransje. Ved å holde deg oppdatert vil du forbedre din salgbarhet og konkurranseevne.

Oppgradering eller det å skaffe deg nye ferdigheter innen bransjen vil gjøre deg til en mer konkurransedyktig jobbsøker og kan gi deg karrieremuligheter du kanskje ikke hadde kunne vurdert tidligere.  

Det er avgjørende at Salong- og SPA-eiere holder “up to date” med dagens trender, det er den beste måten å sikre seg at kundene får den best mulige opplevelsen. Det er din kunnskap om de nyeste trendene i Hudpleie- og SPA-bransjen som gjør at du ikke stagnere deg og at du holde deg på toppen av «gamet»

«KNOWLEDGE IS POWER»: Din profesjonell kunnskap trenger en viss utvikling hvert år for å beholde din plass i markedet. Opplæring i produkter og utstyrstyper fra leverandører er viktig, men å lære seg en ny ferdighet kan være avgjørende.

SKILLS ACADEMY er utviklet på grunn av disse grunnene.

SKILLS ACADEMY inkluderer nettbasert utdanning i den teoretiske delen og praktisk «hands on» læring – dette er den eneste måten å sikre seg full forståelse av undervisningen.

Det siste året har mange ting endret seg, bl.a. måten vi leverer informasjon, produktoppdatering og opplæring til både potensielle og eksisterende kunder.

Siden normen nå er å holde møter, kurs og oppdateringer via en eller annen webplattform, har deling av informasjon aldri vært enklere.

Her på SKILLS ACADEMY har vi som mål å dele informasjon om alle tilgjengelige kurs. Vi ønsker å tilby et utvalg av kurs som passer akkurat deg og din salong / SPA, og alt dette med råd og samarbeid fra våre bedriftsmedlemmer, slik at du kan være trygg på at du lærer fra de beste i bransjen.

Vi begynner nå å legge til mange ulike ferdigheter i SKILLS ACADEMY, så det er viktig å følge med på FB / Instagram og nettstedet vårt for kursinformasjon og datoer samt priser og rabatter.

Vi håper å se deg på SKILLS ACADEMY veldig snart.

  • ADVANCED SKINCARE DIPLOMA FOR THE BEAUTY, SPA INDUSTRY – Mer informasjon om denne kommer snart.