Det er viktigere nå en noensinne å informere kundene dine om at de er i TRYGGE HENDER. Sammen har CIDESCO-International og NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND utviklet dette diplomkurset spesielt med deg, terapeuten, salong og SPA-eier i tankene.

Hva er SAFE HANDS?

Safe Hands er et diplomkurs som vi tilbyr til alle som jobber innen skjønnhetspleie og SPA-bransjen, inkludert andre relaterte bransjer. Et allsidig kurs som er innom all teori som er viktig for oss i disse vanskelige tider, samt en praktisk behandling som du kan tilby dine kunder.

 

Trinn 1.

Vi sender deg et hefte på 60 sider som du skal lese godt gjennom, når dette er gjort går du videre til teorieksamen. Teorieksamen består av 25 flervalgspørsmål – som du selv skal be om å få tilsendt og som du deretter kan laste ned. Da skal du svare spørsmålene og send det inn for retting. Du vil få instruksjoner underveis om hvordan du går frem.

Når du har fullført og bestått teorieksamen, kan du gå videre til trinn to. (Du kan ikke gå videre til trinn 2 før du har bestått)

 

Trinn 2.

SAFE HANDS teorispørsmål som du må svare på.

En 15 minutter praktisk håndbehandling.

 

 

Mer informasjon om både trinn 1 og 2 vil bli sendt til deg når ved påmelding til kurset.

 

 

Etter bestått kurset vil du motta:

Et SAFE HANDS diplom.

Et SAFE HANDS skilt.

Et SAFE HANDS dør eller vindus etikett

 

 

For å få mer informasjon og søknadsskjema send en e-post til oss post@hudpleieogspa.no

 

 

NHSF/CIDESCO-Section Norway 2021

Ref: SH.