Rachael Phiri Lindblom

Eier og daglig leder av Jæren SPA og Bioage Norway

Mitt navn er Rachael Phiri Lindhom, og jeg er veldig takknemlig for denne muligheten til å fortelle deg min historie. Jeg driver Jæren Spa og velvære, og driver også Bioage Norway som har vært promotert sammen med Bioage Nederland i det nederlandske RTL 4 TV programmet «Life is Beautiful». Mitt yrke i velværebransjen startet for 6 år siden, men i realiteten startet det for mange år siden som tenåring med en visjon om å eie mitt eget spa. Siden jeg hadde mye kviser som barn tenkte jeg at jeg ville finne en løsning som kan hjelpe meg og andre kvinner – og det gjorde jeg. Så med min kunnskap og erfaring ved å reise verden rundt, samt trening i Norge, Nederland , UK og Singapore for å nevne noen, kan jeg lære dere løsningen. Inspirasjon for meg har vært å ha muligheten til å hjelpe andre. Hvis jeg visste om “Phiri-metoden” Lymfedrenasje behandlingen tidligere, ville mora mi fortsatt være i live. Vi tilbyr kurs i “Phiri-metoden” Lymfedrenasje, både ansiktsløfting og kroppsdrenasje. Vi ser fram til å se deg!