Evelina Lukoseviciute

Evelina Lukoseviciute

Hei! Jeg heter Evelina og er fagutdannet hud- og kroppsterapeut med internasjonal CIDESCO og INFA godkjenning. I september  2020 åpnet jeg min egen klinikk på Bragernes i Drammen som har et bredt behandlingstilbud, med det meste innen hud; dyprens, kjemiske peelinger, behandlinger mot akne og rosacea,  voksing, klassiske massasje,  osv. 

Mitt mål er å kunne bruke all mitt kompetanse, samt markedets beste produkter, for å hjelpe deg med å oppnå resultatene du drømmer om! Jeg er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, før, under og etter hvert besøk hos meg.

Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Jeg har 5 års erfaring, og deltar stadig på nye kurs, både i Norge og i utlandet, i alle behandlingene jeg tilbyr.

Jeg vil beskrive my selv som dyktig og grundig behandler, som tar seg god tid til å vurdere og forklare, slik at alle kunder føler seg trygge gjennom hele behandlingen.

Hudpleie Centrum  er en kosmetisk klinikk  sentral på Bragernes/Drammen, (3 etasje), kun cå 12 min å gå fra Drammen sentral stasjon/ togstasjon, og med parkeringsmuligheter rett utenfor (parkering mot betaling).

Vise – Amedia

Vise - en ny platform fra Amedia

Som medlem av NHSF får du 20% rabatt ved digital annonsering gjennom annonseplattformen Vise.

 

Rabattkode: NHSF20

 

Vise – for deg som vil bygge merkevare og få flere kunder i nærmiljøet

 

Vise er en digital annonseplattform som er designet for å være enkel og effektiv i bruk. Gjennom Vise kan du annonsere digitalt i over 80 lokalaviser som eies av Amedia, i tillegg til i Nettavisen.

 

For å annonsere digitalt med Vise kan du bruke annonsemateriell du har fra før av, eller bygge din egen annonse i plattformen. Du velger selv hvilke målgrupper du vil treffe, hvilket område du vil annonsere i og hva slags budsjett du vil bruke. Vise regner ut for deg hvor mange visninger din annonse vil få.

 

Rabattkoden legges inn når du betaler for din annonsekampanje, og 20% trekkes da fra den totale summen.

 

Les mer om hvordan du setter opp en annonse med Vise

 

Besøk Vise

 

 

Let’s Get Together!

"Let's Get Together"

Dato:     21 Mai 2022

Tid:     Kl. 14.00 og utover

Sted:    Grand Café, Oslo

Pris:     kr 495 – 3 Retters Middag

Vi ønsker deg velkommen til vårt første «LETS GET TOGETHER» event, og vi kommer til å planlegge dette arrangementet hvert år.

Foreløpig sees vi lørdag 21. mai på GRAND HOTEL CAFÉ i Sentral Oslo.

Vi vil gjerne at du ankommer rundt 13.30 – 13.45 i resepsjonen på GRAND HOTELL hvor vi tar en liten hilsen før vi går inn i KAFÉEN.

Menyen vil bli levert noen dager før, slik at du kan se på hvilken type meny du ønsker å velge, jeg sender dette videre til GRANDCAFÉ.

Middagen koster kr 495 og drikke kommer i tillegg.

Vi har bordet fra kl 14.00 og utover, så kanskje 2-3 timer.

ANTREKK: Det vil være opp til deg, men dette er en feiring av skjønnhetsbransjen så kle deg deretter – forslag er PENTANTREKK – da er vi gode representanter for bransjen.

Betaling vil skje før arrangementet og vil deretter bekrefte plassen din. Jeg vender tilbake med mer info om dette.

GRAND CAFÉ TLF: 98182000

FORBUND TLF: 95070956