Bekkestua Medical Beauty

Vi holder til i store luftige lokaler i en unik privat atmosfære hvor du vil føle en eksklusiv følelse av din oase. Her er du skjermet for et stresset kjøpesenter og risikerer ikke å møte naboen i rulletrappen etter behandlingen din. Vi vet hvor godt det er med egentid og egenpleie og legger vekt på rolige omgivelser og deg i fokus. 

Hos oss får du økologisk probiotisk hudpleie som også er trygg under graviditet og ammeperiode, medisinsk graderte hudbehandlinger, eller tradisjonell hudpleie -alt etter hvordan din kropp og din hud har det i dag. Og selvfølgelig gir vi deg tilpasset hudprogram hjemme for best mulig resultat etterpå. Vi er eksperter på hud og kropp, har erfaring, seriøsitet og lidenskap for faget og hos oss er du i trygge hender.

Vi gleder oss til å se deg!

Julen er høysesong for salg av gavekort

Julen er høysesong for salg gavekort

Gavekort er et verdifullt redskap for å øke omsetningen, og i tillegg en mulighet for å øke kundekretsen. De fleste som får et gavekort med velvære og egentid fra vår bransje, mottar det med stor glede.

Det er jo på en måte en gave du får to ganger! Når du mottar det, og når du innløser det.

Synliggjør gavekortmulighetene i alle dine kanaler for økt fokus og salg. Det er klinikken selv som bestemmer hvor lenge gavekortet skal vare, men det vanligste er ett år fra kjøpsdato. Men oppstår det misnøye om frister, eller om kundene av ulike årsaker ikke har hatt anledning til å benytte seg av det, er velvilje og god service viktigst.Et ubenyttet gavekort skal bokføres etter 3 år, og vil da være ugyldig uansett etter det. 

Riktig godt førjulssalg!
Beste hilsen Elisabeth Lein Oksvik

 

Evelina Lukoseviciute

Evelina Lukoseviciute

Hei! Jeg heter Evelina og er fagutdannet hud- og kroppsterapeut med internasjonal CIDESCO og INFA godkjenning. I september  2020 åpnet jeg min egen klinikk på Bragernes i Drammen som har et bredt behandlingstilbud, med det meste innen hud; dyprens, kjemiske peelinger, behandlinger mot akne og rosacea,  voksing, klassiske massasje,  osv. 

Mitt mål er å kunne bruke all mitt kompetanse, samt markedets beste produkter, for å hjelpe deg med å oppnå resultatene du drømmer om! Jeg er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, før, under og etter hvert besøk hos meg.

Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Jeg har 5 års erfaring, og deltar stadig på nye kurs, både i Norge og i utlandet, i alle behandlingene jeg tilbyr.

Jeg vil beskrive my selv som dyktig og grundig behandler, som tar seg god tid til å vurdere og forklare, slik at alle kunder føler seg trygge gjennom hele behandlingen.

Hudpleie Centrum  er en kosmetisk klinikk  sentral på Bragernes/Drammen, (3 etasje), kun cå 12 min å gå fra Drammen sentral stasjon/ togstasjon, og med parkeringsmuligheter rett utenfor (parkering mot betaling).