Julen er høysesong for salg av gavekort

Julen er høysesong for salg gavekort

Gavekort er et verdifullt redskap for å øke omsetningen, og i tillegg en mulighet for å øke kundekretsen. De fleste som får et gavekort med velvære og egentid fra vår bransje, mottar det med stor glede.

Det er jo på en måte en gave du får to ganger! Når du mottar det, og når du innløser det.

Synliggjør gavekortmulighetene i alle dine kanaler for økt fokus og salg. Det er klinikken selv som bestemmer hvor lenge gavekortet skal vare, men det vanligste er ett år fra kjøpsdato. Men oppstår det misnøye om frister, eller om kundene av ulike årsaker ikke har hatt anledning til å benytte seg av det, er velvilje og god service viktigst.Et ubenyttet gavekort skal bokføres etter 3 år, og vil da være ugyldig uansett etter det. 

Riktig godt førjulssalg!
Beste hilsen Elisabeth Lein Oksvik

 

Evelina Lukoseviciute

Evelina Lukoseviciute

Hei! Jeg heter Evelina og er fagutdannet hud- og kroppsterapeut med internasjonal CIDESCO og INFA godkjenning. I september  2020 åpnet jeg min egen klinikk på Bragernes i Drammen som har et bredt behandlingstilbud, med det meste innen hud; dyprens, kjemiske peelinger, behandlinger mot akne og rosacea,  voksing, klassiske massasje,  osv. 

Mitt mål er å kunne bruke all mitt kompetanse, samt markedets beste produkter, for å hjelpe deg med å oppnå resultatene du drømmer om! Jeg er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, før, under og etter hvert besøk hos meg.

Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Jeg har 5 års erfaring, og deltar stadig på nye kurs, både i Norge og i utlandet, i alle behandlingene jeg tilbyr.

Jeg vil beskrive my selv som dyktig og grundig behandler, som tar seg god tid til å vurdere og forklare, slik at alle kunder føler seg trygge gjennom hele behandlingen.

Hudpleie Centrum  er en kosmetisk klinikk  sentral på Bragernes/Drammen, (3 etasje), kun cå 12 min å gå fra Drammen sentral stasjon/ togstasjon, og med parkeringsmuligheter rett utenfor (parkering mot betaling).

Vise – Amedia

Vise - en ny platform fra Amedia

Som medlem av NHSF får du 20% rabatt ved digital annonsering gjennom annonseplattformen Vise.

 

Rabattkode: NHSF20

 

Vise – for deg som vil bygge merkevare og få flere kunder i nærmiljøet

 

Vise er en digital annonseplattform som er designet for å være enkel og effektiv i bruk. Gjennom Vise kan du annonsere digitalt i over 80 lokalaviser som eies av Amedia, i tillegg til i Nettavisen.

 

For å annonsere digitalt med Vise kan du bruke annonsemateriell du har fra før av, eller bygge din egen annonse i plattformen. Du velger selv hvilke målgrupper du vil treffe, hvilket område du vil annonsere i og hva slags budsjett du vil bruke. Vise regner ut for deg hvor mange visninger din annonse vil få.

 

Rabattkoden legges inn når du betaler for din annonsekampanje, og 20% trekkes da fra den totale summen.

 

Les mer om hvordan du setter opp en annonse med Vise

 

Besøk Vise