«Nyhet fra Tjøstolvsen AS»

Ny generasjon inn i familie selskapet Tjøstolvsen AS

På en familiesammenkomst kunne Bjørn Tjøstolvsen meddele at han ønsket at Tjøstolvsen AS skulle bestå som familieeid selskap. Han ønsket å tre tilbake som daglig leder og at 3. generasjon skulle overta ledelsen og deler av aksjene. De rettmessige arvingene til selskapet er Elisabeth Tjøstolvsen og Edel Stabel, datter og stedatter til Bjørn Tjøstolvsen.

Elisabeth vil få en sentral rolle i økonomi og Edel vil lede markedsføring og opplæring.

Edel og Elisabeth ønsket Christian Stabel i rollen som daglig leder, en stilling han nå tiltrer i. Christian er gift med Edel og har fra tidligere, 28 års fartstid i Tjøstolvsen as. Fortrinnsvis i selskapets frisøravdeling med merkevaren Goldwell. (Frisøravdelingen ble solgt tilbake til Goldwell i 2013). De siste årene har han arbeidet med byutvikling på hjemstedet Bryne, hvor han også har vært ansatt som leder i Bryne næringsforening de siste syv årene.

 

Selv om han teknisk sett har vært borte fra det daglige arbeidet i noen år, har han på grunn av en liten eierandel i firmaet, likevel fått følge med i utviklingen til merkevarene Babor og Gehwol.

Til Norges Hudpleie- og SPAforbund sier han at han gleder seg stort til nå å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle Tjøstolvsen AS, som den profesjonelle og synlige leverandøren de er til bransjen.  -Jeg tror trygghet og soliditet er spesielt viktig for våre kunder og ansatte i den spesielle tiden vi er inne nå, sier Christian Stabel. -I tillegg til å levere hudpleieprodukter av høyeste kvalitet, er det dette som har størst fokus.

Christian Stabel er daglig leder fra 1.1 2021.