NHSF Seksjonsgruppe - Ine Brogeland

Jeg heter Ine Brogeland og er fra Moi i Rogaland, i dag bor jeg i Oslo.

Jeg har vært i hudpleiebransjen i 15 år og er CIDESCO-sertifisert hudpleier fra Sørlandets Hudpleieskole 2005/2006.

Jeg har også utdanning som barnehagelærer, Potensial Psykologi Coach (Akademi for Potensial Psykologi) og TRE-terapeut, en kroppsorientert traumeterapi (Trauma/Tension Release Excercises).

Når jeg valgte dette yrket var mitt ønske å være en veileder og støtte for mennesker som hadde utfordringer med huden sin. Retningen er den samme, men omfanget har strukket seg i takt med innsikter og erfaringer vedrørende hudhelse og helsen generelt.

I dag er den indre velværen vel så viktig for hvordan jeg ser løsninger for huden og kurset «Deeper Than Skin Deep», som blir en del av NHSF «Skills Academy» fra nyåret, kom til meg som et resultat av dette.

Fokuset på det indre, som et ledd av resultatet for huden, er et manglende fokus i faget vårt, og en av «the missing links» for å behandle huden og helsen best mulig. Jeg føler vi alle kunne vært tjent med å åpne for dette perspektivet å se hudhelse på. Og ikke minst fremtiden for oss som terapeuter og bransjen vi er en del av.

Å støtte en organisasjon som vil heve kvaliteten i bransjen jeg jobber i, som arbeider for at vi skal stå sterkere i årene fremover, vil jeg absolutt støtte.