NHSF Seksjonsgruppe - Ann Kristin Hellerslien

Jeg heter Ann Kristin Hellerslien og er i dag daglig leder i Skinthal as; et selskap jeg har drevet i 20 år og eiet i 3. 

Selv ble jeg utdannet hudterapeut ved Den Franske Kosmetologskole i 1995/96.  Utdannelsen tok jeg da jeg selv fikk store problemer med huden min under mine graviditeter.

Av tidligere erfaring har jeg vært 10 år i databransjen/distribusjon og har studert ved Markedshøyskolen.  Det falt derfor naturlig at jeg valgte distribusjonsdelen i denne bransjen også.

Jeg ønsker å være med på å utvikle denne bransjen i en retning som fremmer vår utdannelse og vår kunnskap.  Det er viktig for meg at vi jobber for hud/helse og at markedet forstår hva vi kan og hva vi kan utrette.  Et samlet forbund og ikke minst en omfattende eksamen via Cidesco  er en god vei å gå.