«Ask an ekspert»

Min mest populære behandling for øyeblikket er Dermapen microneedling

Jeg jobber mye med dermapen i kombinasjon med kjemiske peels, mesoterapi, masker og LED lys behandling da denne behandlingen over en kur av 3-4 x gir merkbare resultater på huden i form av fastere hud, reduksjon av arr og porer, mer glød, jevnere hudtone og oksygenerer en tilstoppet hud med komedoner/lukkede komedoner. 

Microneedling er en CIT (collagen induction therapy) som stimulerer huden til å danne kollagen når den utsettes for kontrollert traume. Jeg kan behandle overflatisk ved lett akne sammen med produkter som hjelper på talgkontroll og forebygger betente akne utbrudd, pigmentering til stratum basale i epdiermis (gode resultater på melasma i kombinasjon med peeling og produkter som kontrollerer melaninproduksjonen, og i dybden for generell oppstrammende anti-age behandling og kollagenstimulering så vel som arr og porete hudstruktur i kombinasjon med peeling og mesoterapi. For å øke den regenerering og tilhelning av huden avslutter jeg behandlingene mine med kombinasjonen av fuktighetsgivende og beroligende maske sammen med LED lys.

Et viktig ledd i å oppnå optimale resultater er at klienten følger for og etterbehandlingsråd sammen med et tilpasset hudprogram sammen med spf 30/50.

Pga resultatene jeg oppnår med denne kombinasjonsbehandlingen er det blitt en favoritt som jeg sverger til.

 

 

 

 

Nicola Vendrell

Klinikksjef

Face It Sandvika