«Face behind a name»

Beate, Happyskin

Hei, mitt navn er Beate og er daglig leder for Happyskin AS, tidligere Spa Equipment .

I snart 5 år har jeg hatt ansvaret for drift og opplæring av våre merker. Vårt hjertebarn er merket PCA skin, et medisinsk merke fra USA som har vært på det norske markedet i snart 14 år.Jeg er utdannet hud-og kroppsterapeut og har jobbet som hudpleier i 9 år. Omtrent hele min fartstid har jeg hatt PCA skin som mitt verktøy og gjort meg mange erfaringer med nettopp dette merket og kan med hånden på hjertet stå inne for resultatene som merket lover.

Ved å gå over i den rollen jeg har i dag gir dette meg en unik mulighet å bruke min kunnskap og erfaringer på en litt annen måte. Min favorittoppgave er å lære fra meg og ikke minst være en støttespiller for andre hudpleiere slik de føler seg trygg ved å bruke PCA Skin.

«Sunn hud er vakker hud»