Lash Bar, Oslo

Mitt navn er Katrine Carlie

Gründeren bak Lash Bar og Lash Bar Akademiet i Norge.

I dag er jeg 44 år gammel, er gift og til sammen har vi 5 barn.  Jeg er opprinnelig en jente fra Hallingdal, men viste allerede i en alder av 9 år at jeg ville jobbe med skjønnhet.  Så siste dagen på gymnaset i 1995 dro jeg til Oslo for å starte reisen min innen faget.

Jeg har utdannelser som frisør, negleteknikker, makeupartist, hudpleier og oppå dette en stor mengde med kurs.

Jeg har hatt gleden av å jobbe med norske stjerner, TV, film, musikkvideoer og teater.  Denne verden fikk en pause da vi fikk barn og hverdagen fikk ett mer roligere tempo.

I 2012 kom jeg over ett kurs i vipper – ironisk nok syntes jeg det hørtes ganske teit ut, men valgte likevel å gå kurset.

Etter kurs i ca 6 timer var vi ferdig, og da skulle vi levere inn 5 bilder for så å få diplom.  Men jeg husker jeg følte meg så utrygg og at jeg hadde så mange spørsmål som jeg ikke fikk svar på.

Dette inspirerte meg til å lage mitt eget konsept.

Jeg ville gi noe bedre. Motivet og motivasjonen var klart – jeg hadde utviklet en ett års, fem års og ti års plan.

Jeg skulle ha salong, skole, nettbutikk og franchiser. Og utvikle egne produkter.

For å holde kurs var det viktig for meg å bli sertifisert som lærer i faget.

Tre år på rad var jeg i London for å gjennomføre lærer kurs i vippeextension.

Og dette var bare starten.

I dag har jeg åtte sertifiseringer som lærer innen vipper og øyebryn som jeg er veldig stolt av. 

Jeg har salonger, jeg har nettbutikk, jeg lager mine egne produkter og jeg har ett akademi som holder undervisning på fulltid.

Jeg er opptatt av å være profesjonell. Jeg liker å være sikker på det jeg sier eller uttaler meg om. Derfor er ikke jeg personlig noen fan av ‘hørt av, hørt av’ konseptet. Jeg må til opphavet og selv høre det eller finne ut av det fra vedkommende.

Derfor reiser jeg mye rundt om i verden på konferanser, kurs, konkurranser eller bare møter.  Jeg har medvirket som dommer i fem land og er fremdeles aktiv som det.  Reiser også på konferanser så ofte jeg kan – mine tre beste opplevelser der er Hollywood Lash Conference, Lash Bash i Australia og Lash Conference London.

All denne kunnskapen jeg tar inn til Lash Bar og som gjenspeiler seg i salongene, akademiet, kursene og kunnskapen jeg deler videre.  Jeg føler jeg har skapt en arbeidsplass og ett akademi hvor jeg kan løfte andre opp og frem. Skape arbeidsplasser og motivere andre til å gjøre det samme som meg.

Hilsen Katrine