Jan-Erik Nås - Wellness Norge

Mitt navn er Jan-Erik Nås og er Daglig Leder og eier av Wellness Norge AS.  Født og oppvokst i Hustadvika kommune, midt i mellom Molde og Kristiansund.
Min karriere innen skjønnhetsbransjen startet veldig tilfeldig, og i det små. Jeg var i 2004 med som investor, å starte en klinikk i Molde. Etter et par års drift av klinikken, kjøpte vi opp firmaet «SolGuden AS» som solgte Norvell sine selvbruningsprodukter. Etterhvert begynte vi også å selge annet utstyr og småvarer fra Engelske Hive of Beauty. I årene etter 2006 knyttet vi til oss flere og flere leverandører.

Jeg gikk i 2008/2009 ut av klinikken i Molde og tok over SolGuden AS 100%. Siden den gang har vi ekspandert mye og har pr i dag et veldig stort utvalg til både Hud/Spa, Fot og Frisører. Du skal greie å finne det meste av hva du trenger hos oss.

I 2014 hadde vi vokst ut av lokalitetene hvor vi hadde lager og kontorer, og behovet for større lokaler meldte seg. Vi investerte derfor Høsten 2014 i nye lokaler i Hustadvika kommune. Her har vi dag 600kvm Lager og kontorer som for oss fungerer helt perfekt. Vi har også planer om å etablere oss i Oslo med et mindre lager og Showroom.

Nå i Mai 2021 skiftet vi navn til Wellness Norge AS. Dette var noe vi hadde tenkt på lenge da SolGuden var et navn som ble til når vi kun solgte Selvbrunings produkter og som var lite beskrivende for hva vi driver med i dag. Navnebyttet har gått fint og vi har kun fått gode tilbakemeldinger på vårt nye navn.

Jeg sitter med alt administrativt arbeid i Wellness Norge AS og har ansvaret for alt av ordrer, innkjøp, regnskap, kundebehandling osv. Min samboer, Laila Stranden, er også med i den daglige driften og har mest ansvar for lager og mottak og sending av varer. En vanlig dag på jobben starter på kontoret kl 0900 frem til 1600. Alt som kommer inn av ordrer og forespørsler etter kl 16 tar vi suksessivt på kveldstid hjemmefra. Du vil stort sett oppleve og få svar på forespørsler med oss uansett tidspunkt på dag / kveldstid.