Seksjonsgruppe medlemmer

Suzanna Nåheim

Suzanna Nåheim er adjunkt for Borgund videregående skole, hudpleielinjen. Hun har tidligere jobbet som lærer på Den Franske Kosmetolog Skole, og på Stovner videregående skole, også i hudpleielinjen.

Suzanna tok sin utdannelse ved Den Franske Kosmetolog Skolen. Hun har jobbet som frisør, teatersminkør og parykkmaker, negleskulptør og makeup artist. 

Rita Kim Gabrielsen

Rita Kim jobber og bor i Mo i Rana – Norge. Er utdannet Hud/kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet 1998/1999, har CIDESCO og BTI- eksamen, og har vært i bransjen siden.

Jeg valgte dette yrket fordi jeg hadde stor interesse for Hud- og kroppens anatomi.

Liker å jobbe med mennesker og det å samtidig kan veilede/hjelpe dem til en bedre hverdag ved hjelp av ulike produkter/behandlinger og den velvære/terapeutiske delen av vårt yrke.

For meg er det veldig viktig å støtte NHSF for å styrke Hudterapeut faget/yrket. Jeg håper og ønsker at dette vil kunne bli en ‘’beskyttet tittel’’ på lik linje med f.eks. fotterapeuter… for å sikre god og høy kvalitet/standard innen yrket, med pålagte retningslinjer/etiske regler som må følges for å bære tittelen seriøs og autorisert Hudterapeut.

Ine Brogeland

Jeg heter Ine Brogeland og er fra Moi i Rogaland, i dag bor jeg i Oslo.

Jeg har vært i hudpleiebransjen i 15 år og er CIDESCO-sertifisert hudpleier fra Sørlandets Hudpleieskole 2005/2006.

Jeg har også utdanning som barnehagelærer, Potensial Psykologi Coach (Akademi for Potensial Psykologi) og TRE-terapeut, en kroppsorientert traumeterapi (Trauma/Tension Release Excercises).

Når jeg valgte dette yrket var mitt ønske å være en veileder og støtte for mennesker som hadde utfordringer med huden sin. Retningen er den samme, men omfanget har strukket seg i takt med innsikter og erfaringer vedrørende hudhelse og helsen generelt.

I dag er den indre velværen vel så viktig for hvordan jeg ser løsninger for huden og kurset «Deeper Than Skin Deep», som blir en del av NHSF «Skills Academy» fra nyåret, kom til meg som et resultat av dette.

Fokuset på det indre, som et ledd av resultatet for huden, er et manglende fokus i faget vårt, og en av «the missing links» for å behandle huden og helsen best mulig. Jeg føler vi alle kunne vært tjent med å åpne for dette perspektivet å se hudhelse på. Og ikke minst fremtiden for oss som terapeuter og bransjen vi er en del av.

Å støtte en organisasjon som vil heve kvaliteten i bransjen jeg jobber i, som arbeider for at vi skal stå sterkere i årene fremover, vil jeg absolutt støtte.

Ann Kristin Hellerslien

Ann Kristin Hellerslien er i dag daglig leder i Skinthal as; et selskap jeg har drevet i 20 år og eiet i 3. 

Selv ble jeg utdannet hudterapeut ved Den Franske Kosmetologskole i 1995/96.  Utdannelsen tok jeg da jeg selv fikk store problemer med huden min under mine graviditeter.

Av tidligere erfaring har jeg vært 10 år i databransjen/distribusjon og har studert ved Markedshøyskolen.  Det falt derfor naturlig at jeg valgte distribusjonsdelen i denne bransjen også.

Jeg ønsker å være med på å utvikle denne bransjen i en retning som fremmer vår utdannelse og vår kunnskap.  Det er viktig for meg at vi jobber for hud/helse og at markedet forstår hva vi kan og hva vi kan utrette.  Et samlet forbund og ikke minst en omfattende eksamen via Cidesco  er en god vei å gå.

Jacqueline Stimpson-Karlsson

Jacqueline er opprinnelig fra Wales, hun er utdannet innen frisør, hudpleie og sports terapi fra International Health and Beauty Council (IHBC) og City & Guilds of London i 86-89.

Hun har jobbet i ulike stillinger gjennom sin karriere bl.a. som hudterapeut, massør, personlig trener, assistent lærer innen hud og kroppspleie og  kursansvarlig for ansatte på Norges hovedflyplass. I dag jobber hun som “beauty advisor” innen parfyme på Norges hovedflyplass. 

Adrienne G. Hughes

NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND / CIDESCO-section Norway  president Adrienne G. Hughes vil lede gruppen slik at viktige temaer blir brakt til bordet fra de som jobber i bransjen.

Jeg har vært i yrket i over 4o år. Startet Hudpleiekademiet i begynnelsen av 90 -tallet, og mange av våre medlemmer, de i vår arbeidsgruppe eller de som ellers er i bransjen har vært en del av min reise på en eller annen måte.

Jeg er veldig nøye på standarder, også å holde standarder så høye som mulig. Vårt slagord er “Being World Class at what we do”, og dette er hva NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND streber etter.

Vi ønsker å diskutere bransjen med likesinnede personer som er interessert i å se bransjen vokse i riktig retning, og denne gruppen ble dannet for å gjøre det.