«Ask an expert»

Eric Johansson ESSE SKINCARE NORGE

Hva skiller produktene deres fra resten?

Esse vil jeg si, er annerledes på mange måter. Selskapet Esse ble opprettet for å gjøre en forskjell til det bedre, ikke bare for kundene, men for verden totalt.

 

Hudpleiebransjen tradisjonelt sett, har vært i mange tilfeller, avhengig av syntetiske ingredienser. Vi vet i dag at noen av disse ingrediensene forstyrrer den naturlige funksjonen i huden vår, noe som resulterer i stort sett den motsatte effekten av det ingrediensen faktisk var ment å gjøre, f.eks. anti-age produkter som faktisk får huden din til å eldes raskere.

 

Så i stedet for å ta den retningen, bestemte vi oss for at vi ville ha noe annet. For det første ønsket vi gode resultater, og vi mener gode resultater. Vi bestemte oss også for at resultatene ikke kunne gå på bekostning av noe annet eller noen andre. For mange har dette blitt sett på som en umulig oppgave, men for oss i Esse var det bare en utfordring vi måtte overvinne. Så med veldig hardt arbeid og mye lidenskap har vi sammen med våre partnere, PETA, Fairtrade, Vegan Society, Beauty without Cruelty og ECOCERT, laget et merke som vil gi deg og dine kunder gode resultater, men ikke på bekostning av dyr, planter eller planeten vår. Vi bruker organiske ingredienser sammen med prebiotika og probiotika for å få huden tilbake til en sunn og levende tilstand. Vi tror ikke på at vi behøver å skade huden for å få resultater, så i stedet fokuserer vi på ingredienser som er naturlige og fordelaktige for huden vår, og som vil gi resultater både på lang og kort sikt.