CIDESCO 75 år!

Om du søker etter AUTORISASJON, finner du det med Prestisjetunge CIDESCO-International, CIDESCO-Section Norge, NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND.

I 2021 feirer CIDESCO 75 år  av utdanning til verden innenfor hudpleiekunsten, og vi gratulerer dem med en så flott prestasjon. Bransjen har utviklet seg mye i løpet av de siste 75 årene, men kunnskapen og de høye standardene som CIDESCO krever, kommer aldri til å bli kompromittert, de samme standardene fortsetter i dag med alle studenter som blir uteksaminert ved en CIDESCO-skole.

CIDESCOs suksess har alltid vært basert på kunnskap, standarder, kvalitet, tillit, profesjonalitet og etikk, som er grunnlaget for en vellykket karriere i bransjen. CIDESCO sine fundamenter er både konkrete og tydelige på hva som kreves for å oppnå disse kravene og for å være den beste blant de beste innen vår bransje.

Den prestisjetunge CIDESCO-logoen er kjent over hele verden og er autorisasjon i seg selv – når du ser logoen vet du hva du kan forvente fra Salongen eller SPA, sier terapeut Adrienne Hughes President for CIDESCO-Section Norge og NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND.

Vi er veldig stolte av å ha CIDESCO-Section Norge og ønsker i 2021, å feire de 75 årene sammen med CIDESCO-International, sier Adrienne.

Adrienne ble utdannet på 80-tallet og er en CIDESCO Diploma Holder, internasjonal CIDESCO-sensor siden 1990, tidligere eier og rektor av Hudpleieakademiet, CIDESCOs president seksjon Norge, Styremedlem i CIDESCO- International Marketing team og President i NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND.