Bedriftsmedlemskap

For alle som er involvert i skjønnhets, kropps og SPA-bransjen er det viktigere enn noen gang at vi bygger en plattform av profesjonelle følger som viser støtte for bransjen og NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND

Produkter og utstyr oversvømmer markedet og kommer fra ukjente kilder over hele verden. Vi er klar over at de fleste selskaper selger profesjonelle hudpleieprodukter på internett, men det er også produkter som selges på internett som får oss til å stille spørsmål om deres ekthet – men som allikevel frister allmennheten til å kjøpe dem og tar dermed inntekter fra salonger – salonger som er DERES kunder

Vi trenger DIN støtte slik at vi kan støtte DEG.

Dette medlemskapet er åpent for alle selskaper som de siste 2 ½ årene har levert profesjonelle hud- og kroppspleieprodukter eller annet av nødvendige utstyr til skjønnhetssalonger, SPA og tilknyttet yrker.

Bedriftsmedlemskap er et medlemskap som vil eksponere selskapet ditt for våre medlemmer og vise både din støtte for bransjen og at du er en seriøs aktør på hud-, kropps- og SPA-markedet i dag.

Ved å ha et Bedriftsmedlemskap vil du få merkevaren din rettet til de stedene som gjelder for deg – Salonger, SPA’er, skoler, terapeuter og andre relaterte bransjer.

NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND vokser og det gjør også interessen for oss, så hvorfor ikke dra nytte av denne interessen og vær medlem dere også?

Bedriftsmedlemmer skal følge regler og forskrifter fastsatt av NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND.

Vennligst fyll ut søknadsskjemaet for å registrere deg som Bedriftsmedlem.