Ta en titt i vår Beauty Box

Vår Beauty Box er fylt opp med flotte produkter og behandlinger  fra ledende hudpleiemerker fra verden over. 

ESSE SKINCARE

Månedsprodukt fra ESSE

ESSE CREAM MASK

Vitaminrik fukt- og næringsboost som behandler aldringstegn for gusten / tørr hud.
En superfood-maske som metter den mest tørre eller dehydrerte huden. Ideell for aldrende, gusten og grå eller stresset hud. På grunn av Kigelia ekstrakt virker masken også reparerende på pigmentflekker. 

Denne storfavoritten finnes både i retail og til bruk i salong. Masken er en bestselger hele året og vi anbefaler ofte å sove med den som en nattmaske et par ganger i uka for optimal effekt!

BIOAGE

Nyhet - prisvinner fra BIOAGE

BIO -C BODY HYDRATANT CORPOREL

Det bidrar til å fukte og forhindre aldring av huden. Formelen er sammensatt av nanoinnkapslet vitamin C med forlenget frigivelse, som tilbyr antioksidant og oppstrammende virkning ved å stimulere kollagensyntesen. Den inneholder hyaluronsyre og organisk silisium, to viktige stoffer for å opprettholde helsen til huden, samt dens elastisitet.

Hudtyper: Alle hudtyper

Når skal du bruke: Indikert for daglig bruk for å hydrere og forynge kroppshuden. Hvor mange ganger: 2 ganger om dagen (morgen og kveld)

Tekstur: Ikke-fettete lett krem

Skinthal

Nyheter fra Thalgo

LUMIERE MARINE

 

Ujevn hud med mørke flekker?

Lumiere Marine er en serie fra Thalgo som har en fantastisk god effekt på hyperpigmentering.

 

Dette er en ekstremt innovativ behandling med trippeleksfoliering og et ekstrakt fra brunalgen Undaria Pinnatifida. Sammen utgjør dette en kraftfull, men skånsom behandling som lysner og jevner ut mørke flekker på huden. Resultatene er enestående og langvarige.

I tillegg til å lysne og jevne ut hudtonen er dette produkter av ypperste klasse som samtidig sørger for en sunn hudhelse ved å tilføre bl.a. mineraler og hyaluronsyre. Produktene virker fuktighetsgivende, beroligende og motvirker alderstegn og nye pigmenteringer.

 

For best mulig effekt anbefales 4-6 salongbehandlinger parallelt med hjemmeprodukter bestående av Clarifying Water Essence, Brightening Serum, Dark Spot Corrector og Brightening Cream/Fluide.

B4K Skincare Scandinavia

Nyheter fra Pevonia

Pevonia Hydrating Sunscreen SPF 40.

+ Blue Light Shield

Gi fukt og beskytt huden fra solens skadelige UVA og UVB-stråler. Hydrating sunscreen SPF 40 + Blue Light Shield beskytter mot  solens skadelige UV-stråler og motvirker tegn til aldring uten å  irritere eller tette igjen porene.

Passer for alle som ønsker å beskytte huden fra skadelige UVA/UVB stråler, Blue Light (skjerm lys) og infrarøde stråler og samtidig ønsker å motvirke disse skadelige effektene. Følger de nyeste reglene fra FDA og inneholder kun fysisk beskyttelse.

Et must- have for de som ønsker å reparere samt beskytte huden og forhindre synlige tegn på solskader.

150 ml. 875,-

Pevonia After Sun Soothing Gel

Denne beroligende og fuktgivende aftersun-geléen kjøler ned huden, beroliger,reduserer rødhet samt virker helende og forhindrer solskader og følsomhet i huden forårsaket av solen (eller etter voksing)  

Den er et must – have for alle som ønsker å  forhindre en inflammasjon, tap av elastisitet og uttørkning som årsakes av UV-stråler.

Godt egnet til alle som har blitt solbrent, nylig vært utsatt for sol og har en rød,irritert hud.

Påfør jevnt over hele ansiktet og kroppen etter soleksponering. Kan også brukes som en over – night maske.  

150 ml. 525,-

Passer til alle hudtyper.

Happy Skin

Månedens Produkt April fra PCA Skin.

C&E Advanced & Daily Defence mist

2 kraftige produkthelter innen antioksidanter til huden.

Hva gjør Antioksidanter for huden vår?

 • Forhindre oksidativ skade
 • Stimuler produksjonen av kollagen og elastin
 • Øker UV-beskyttelsen
 • Øker celleomsetningen
 • Øker produksjonen av hyaluronsyre
 • Forhindrer melanogenese på flere stadier
 • Beskytter mot celleskader
 • Fastere og glattere hud

C&E Advanced – vannfritt serum med 20% C-vitamin og 5% E-vitamin beskytter og stimulerer elastin og kollagenproduksjonen. Serumet smelter i kontakt med huden og skaper et solid beskyttende lag mot UV-stråler, forurensing og blått lys. 1% Hexylresorcinol og 1% silymarin virker lysnende og antiinflammatorisk og gjør serumet godt egnet for alle hudtyper, også sensitive.Anti-age på en fornuftig måte i vår og sommer-perioden.

Daily Defence Mist – Antioksidantspray for påfyll av antiokisdanter i løpet av dagen for optimal beskyttelse gjennom hele dagen på en enkel og effektiv måte.

Et produkt som egner seg på kontoret og ta-med på farten og reise. En ren duft av aloevera som booster hudens fuktighet og virker svært beroligende på varm og stresset hud samtidig som huden får ekstra beskyttelse mot alle typer ytre påkjenninger.

Nordic Beauty Trend

Nyhet! fra Thuya

Nyheter i Norge:

Thuya Box: Årets farge inspirert av Pantone Very Peri

400kr (eks. Moms) 

1stk gel on off lilac

1stk Deluxe Lila 

1stk top coat matte

1stk gel paint lilac 

1stk miss glitter drama Queen.

Nordic Beauty Trend

Nyhet! fra Thuya

Nyheter i Norge: “Eyebrow treatment display”.

 

Innhold 6stk og 2 tester. Våre mest solg produkter.

 

Brow intensifier med farge: Farge og vekst, gir fylde og definisjon til øyenbrynene aktiverer veksten på nytt ved å gi mer volum og tetthet gre, fyll og form rakst og effektive. Innhold curcuma longa aktiv ingrediens med utmerkede regenerative egenskaper. Det forhindred hårtap, stimulerer vekst og kapilær fortetting.

Anti Grey hair: Den eneste behandlingen formulert og desinet ofr forhindre, stoppe og reversere utseendet til grå øyebryn.

Den nye antigrå hårbrynbehandlingen inneholder et peptid som vikrer på de to faktorene som får grått hår til å vises samtidig og effektiv. Øker melaninproduksjonen og reduserer stress.

Bevare den natrulige fargen og bidra til å repigmentere det berørte håret.

Booster Gel: Utrolig serum laget for å forbedre utseendet ditt med lengre og ekstreme vipper de mest effektive aktive ingredienser for å forbedre hårets tetthet, tykkelse, forhindre hårtap og fremme vekst. multipliser volumet av brynene og vippene på bare 4-6 uker.

Aktriv ingredienser: Curcuma Longa, Myristoyl, Pentapeptide, Panthenol.

 

B4K Skincare Scandinavia

To nyheter fra Pevonia!

Clean & Refresh Foaming Oil Cleanser

 

En unik trippel rengjøring (Trippel: Rengjør, gir fuktighet og beskytter huden)

Presenteres som en avansert formula som er rik på lipider og som I kontakt  med vann utvikler seg til en myk og skummende rengjøring.

Fungerer som en super magnet. Forurensinger og smuss fester seg til skummet sammen med urenheter, bakterier døde hudceller m.m

Inneholder en aktiv blend av naturlige, effektive og skummende samt rengjørende ingredienser. I kombinasjon med hudpleiende vegetabilske oljer som holder huden ren, hydrert og beskyttet.

Den passar alla hudtyper men är optimal för de som är torra i huden.Tistelolja, Grön oliv olja (squalane) Kombucha, Hyaluronsyra, Arnica, Grönt te

Finnes i 1000ml for profesjonelt bruk og i 200 ml retail størrelse.

De- Stress Escape Aromatic Oil

 

De-Stress Escape Aromatic Oli inneholder en blanding av vegetabilske og eteriske oljer av høyeste kvalitet. Formulaen motvirker tørrhet og gir samtidig en opplevelse av velvære og total avslapping.

I basen finnes vegetabilsk olje fra tistel og grønn olivenolje (squalane). Utover det finnes det eteriske oljer fra: lavendel, kamomille, grapefrukt og rose. Sammen gir de en beskyttende og barriere styrkende effekt samt motvirker alle spor av tørrhet i huden.

La dine kunder få oppleve denne i behandling. Pevonia Aroma escape ansiktsbehandling.

Finnes også i 60 ml for profesjonelt bruk og i 15 ml retail størrelse.

Bioage Norway

LIPO REDUX MASSASJEKREM MED KOFFEIN 24H • 1KG

Målreduserende massasjekrem drevet av 2 eksklusive teknologier: “Bio-Nano Slim®” og “24t Virkende Koffein”. Denne unionen gjør at de liporeduktive aktive ingrediensene leverer på en dypere og raskere måte og får koffeinen til å virke i 24 timer i kroppen på en sikker måte, og fremmer enda mer effektive og varige resultater. Den har høy ytelse og lønnsomhet, med en kraftig kapasitet til å redusere kroppsmål og cellulitter.

FRI FOR PARABENER OG MINERALOLJE.

Aktive ingredienser:

Bio-Nano Slim®, Innkapslet koffein 24t, Grønn te, India kastanje, Centella Asiatica.

mer informasjon får du i link under

BIOAGE’s International Presentation

Nordic Beauty Trend

Beauty Company AS

Young Skin AS

Bestseller! DermGO Lifting Flash

Lifting Flash

Et anti-aging serum med en ultrakonsentrert formel med innovative anti-aging effekter, med en frisk og lett tekstur. Dette serumet er formulert ved å kombinere naturlige vekstfaktorer av planteopprinnelse som er laget av planteceller med en struktur som er identisk med menneskelige vekstfaktorer. Disse vekstfaktorene: Epytensive TM og Sceyelle TM er patentert av PrimaDerm-laboratoriet.

De aktive ingrediensene i dette serumet gir det en unik anti-rynkeeffekt da de reduserer dybden på rynker med opp til 42,3% umiddelbart, på bare 10 minutter.

Den viktigste effekten på huden er den fantastiske umiddelbare reduksjonen i rynkedybden.

Hvordan bruke DermGo Lifting Flash 30 ml:

Det skal påføres to ganger om dagen både om morgenen og om natten på ansikts-, hals – og decollete, og den skal masseres inn til den er helt absorbert.

Blant de mest fremtredende effektene:

 • Definer ansikts konturene på nytt
 • Gir huden glød
 • Hydrerer
 • Forbedrer øyekonturen
 • Reduksjon i rynkedybde

Den har en utmerket tekstur som gjør at den kan forsterke effekten siden kontakt med huden frigjør de aktive ingrediensene og den er lett absorbert.

Hvem er DermGo Lifting Flash 30 ml for?

Det er indikert for enhver voksen mann eller kvinne som ønsker å ta vare på seg selv uavhengig av hvilken hudtype de har, siden den passer for alle.

DermGO Lifting Flash – 30ml

Mø cosmeceuticals - Dermafin

Mø - Scandinavian skincare system

MÖ Scandinavian skincare system sitt mål er å gi eksepsjonelle produkter som skaper virkelige resultater via en omfattende medisinsk kolleksjon som tilbys til det profesjonelle og forbrukermarkedet. MO Cosmeceuticals jobber målrettet med huden på et molekylært nivå som øker cellefornyelsesprosessen

Formlene er klinisk testet for å sikre resultater som gir signifikant forbedring:

 • Rynkedybde-reduksjon;
 • Forbedring i elastisitet;
 • Forbedret kollagenproduksjon;
 • Pigment og sebum-balanserende egenskaper;
 • Utjevning og desensibilisering av irritert hud.

For å forbedre kliniske, estetiske og kosmetiske prosedyrer som gir umiddelbare visuelle forbedringer, kan klienter selv nå maksimere korrigerende behandlingsytelse ved å utøve en effektivt daglig/nattlig hjemmerutine. Gjennom ekspert hudanalyse og lett å følge homecare-programmer, opplever de fleste klienter dramatisk forbedring i hudens tekstur og glød.

MÖ Scandinavian Cosmeceuticals er parabenfri, naturlig og organisk, og vegansk sertifisert, uten noen form for animalske produkter. Produktene er ikke testet på dyr. De utøver en miljøansvarlig produksjonspolitikk ved hjelp av en betydelig mengde organiske produkter, og rettferdige handelsbestanddeler.

PEELING MARIN - En hudfornyende serie
Peeling Marin 2 – Kopi

Hjemmeproduktene: tilbyr en progressiv hudfornyende effekt, og bør brukes i 3-12 uker.

Micro Peeling Water Essence 125 ml. – Et oppfriskende vann med peelingeffekt for gradvis hudfornying. Passer alle hudtyper. Brukes hver morgen i 12 uker. Veil.pris 615,-

Intensive Resurfacing Night Serum 30 ml. – Et meget konsentrert og effektivt nattserum inspirert av profesjonelle behandlinger. En intens peeling med gradvis økende effekt til bruk for hudfornyelse. Passer ikke for sensitiv hud. Brukes hver kveld i 3 uker. Veil.pris 1145,-

Soothing Repair Balm 50 ml. – En reparerende og beroligende krem som nærer og gir nytt liv til huden. Passer perfekt etter syrebehandlinger da den har en god, gjenoppbyggende effekt. Passer alle hudtyper. Brukes daglig og ved behov-. Veil. pris 540,-

Sunscreen SPF 50+, 50 ml. – En krem med ekstra høy beskyttelse mot UV-stråler. En kraftig antioksidant som dessuten reparerer og beskytter cellens DNA. En duftfri og lett konsistens som ikke etterlater hud hvit eller klissete. Brukes hver morgen. Veil.pris 505,-

PCA Skin

Intensive Brigthening Treatment

Retinol for bruk på kveld; stimulerer, lysner og hudfornyende.

Pigment Gel hq free

Lokalbehandler for pigmenteringer

Vitamin B3

Med 6% Niacinamid som er et terapeutisk nivå gir et lysnende resultat uten å gi nedetid på huden eller avflassende effekt.

C_E_Advanced_21188_1oz

C&E Advanced

Stabilt C-vitamin serum med vitamin E, Silymarin og Hexylresorcinol virker både lynende og beroligende på huden samt oppstrammende og stimulerende og virker derfor anti-aldringsresultat. Nummer 1 serum for å både forebygge solskader og reparere solskader. Perfekt kombinasjon sammen med retinol på natt.

C-vitamin egner seg som et ekstra skjold mot solen under SPF. Beskytter og reparerer.

Daily_Defense_BSSPF50_33337_1oz

Daily Defence spf 50

Høy og trygg SPF som filtrerer og reflekterer UV-stråler for en trygg beskyttelse for huden. SPF vil ikke blokkere melaninproduksjon, men det vil hindre en uønsket og ujevn melaninproduksjon som vises som hyperpigmenteringer på huden vår. I tillegg inneholder PCA Skin sine SPF ekstra antioksidanter som er en viktig kilde til å gi huden beroilgende effekt og forhindre inflammasjon i huden som også kan føre til pigmenteringer og ujevn hudtone.

SPF anbefales å påføres flere ganger om dagen i henhold til hvor mye man er eksponert av UV og for optimal beskyttelse siden SPF- verdien synker time for time.

Refining Cleanser og Cream Cleanser

Refining Cleanser – Dyprens med bentonittleire, som effektivt fjerner overskuddstalg og eksfolierer huden mildt. Normal-Fet hud.

Cream Cleanser – Marula og Jojoba-olje renser og mykgjør huden. Normal-Tørr hud.

Toner Plus

Pre- og probiotisk toner som støtter hudens økosystem og naturlige barrierefunksjon i løpet av dagen. Forbedrer opptak og reduserer mengde som trengs av etterfølgende produkt.

Microderm Exfoliator 

Fjerner døde hudceller skånsomt og virker lysnende over tid.

Cream Mask

Esses askepott maske. Inneholder høy konsentrasjon vitamin C derivat, som hemmer tyrosinase-enzymet og jevner hudtonen. Gir også næring, fuktighet og andre viktige vitaminer til huden.

Resurrect Serum

Virker lysnende og reduserer betennelse i huden. Inneholder blant annet Bacuchiol – aka «retinol uten bivirkninger».

Ageless Serum 

Jevner hudtonen og stimulerer produksjon av kollagen og elastin i dermis, for en fastere hud.

Eye Contour Cream

Bellis Extract virker lysnende og jevnende rundt øyne, sammen med andre ingredienser som booster elastin og kollagen produksjon. Øyekremen virker også drenerende på poser.

Repair oil 

Vår mest helende olje, med antioksidanter som beskytter mot skade fra frie radikaler. Brukes gjerne om natten, under moisturiser.

Omega Moisturiser

Kigelia Extract støtter jevnere fordeling av pigmenter i huden og omega tilskudd sikrer at huden ikke mangler omega fettsyrer. Brukes gjerne om natten.

Sunscreen

Fysisk filter spf30 av zinkoksid, med ”sunn” partikkelstørrelse. Korallvennlig og fuktgivende som en daglig fuktighetskrem. Gir den sunne gløden som alle leter etter.

Babor

Rens huden med Enzyme Cleanser. Pulveret med enzymer og C- vitamin blandes med vann.

Age Spot Corrector er et krem-serum som påføres ansikt, hals og bryst morgen og kveld etter rens. Ingredienser lysner pigment og aldersflekker, og gir en klarere, jevnere hudtone samt motvirker nye pigmentforstyrrelser.

Age Spot Protector SPF 30 er en lett dagkrem med SPF 30 og primer-effekt som forebygger pigmentforstyrrelser og er perfekt under make-up-

Produktet brukes over serum om morgen.

Som nattkrem anbefaler vi Collagen Booster Cream/Rich som den ultimate pleie av linjer og rynker, tap av elastisitet og spenst.

Priori

Endelig, total beskyttelse og reparasjon 24/7 og året rundt .... på celle nivå

DNA RECOVERY SERUM

Forsikring mot for tidlig aldring og solskader! Reparerer skader på DNA..

Passer til alle! Som ønsker en sunn og frisk hud. Alle med betennelser og irritasjoner i huden.

Fordeler: Serumet er avkjølende, betennelsesdempende og demper rødme.
Gir rikelig med fuktighet og fremmer
raskere reparasjon av arr etter f.eks akne.

NØKKELINGREDIENSER

DNA Enzyme Complex

Evodia Fruit extract, Sandalwood, Barley

Vitamin C & E

DNA Eye Recovery Créme med retinol, beskytter mot HEV og IR

DNA Intense Recovery Créme med HEV og IR beskyttelse.

priori tetra broad spectrum

Det ultimate skjold mot skader fra solen, 365 dager i året i all slags vær hele året! 4 nivåer av beskyttelse: DNA, antioksidant, UV og IR beskyttelse.

Brukes Hver dag som et fysisk klesplagg på huden mot solskader av alle hudtyper, menn, kvinner og barn. Proppfull av beskyttelse, fukt og næring.

Fordeler: 4 lags beskyttelse mot solskader, for tidlig aldring og hud kreft. Kommer med en super fargeguide slik at en ser hvor en påfører produktet for optimal beskyttelse. Produktet tilpasser seg dagens utfordringer fra miljø og  og holder huden under konstant beskyttelse.

NØKKELINGREDIENSER

IR Complex:Carnosine,Soliberine, Vegetabilsk melanin fra dadler

DNA Enzyme Complex

Titaniumdioksid- 6,16%

Sinkoksid- 5,72%

 • Et løft av PCA akne-produkter med terapeutisk formula og avansert teknologi
 • Oppgradert til et komplett akne-produkt
 • Oppdatert forpakning med brukerveiledning for å gjøre produktet mer kjøpbart
 • Ny vitenskaplig studie: Høy penetrajon i huden ved bruk av Omnisome

En hurtigvirkende 2% salisylsyrebehandling med OmniSome leveringssystem fjerner effektivt eksisterende og fremtidige akne. Det proprietære leveringssystemet OmniSome stabiliserer salisylsyre på riktig måte for å øke den totale penetrasjonen i huden, noe som resulterer i en klar hudfarge.

Ytterligere korrigerende ingredienser bidrar til å redusere overflødig oljeproduksjon og utseendet på uønsket misfarging.

Pris: 900kr

Størrelse: 30ml

Inkluderer OmniSome® Delivery System

Aktive Ingredienser: 2% Salisylsyre

Andre nøkkelingredienser:

 • Mandelic Acid – 10%
 • Ethyl Linoleate
 • Hexylresorcinol

Holdbarhet: 2år

Cool Down Body Wash.

 • En avkjølende dusj med en gelebasert formel som bygger seg opp til et luksuriøst skum som gir huden ny fuktighet og gjør den myk og glatt.
 • En næringsrik blanding av bjørkesaft og milde rensestoffer fra mango vasker vekk, ikke bare smuss og støv, men også stivhet og stramhet så du føler deg oppkvikket og ladet med ny energi fra topp til tå.
 • Perfekt for både morgen -og kveldsdusjen eller etter trening. De aromatiske oljene av enebær, rosmarin, lavendel, eukalyptus og timian gir en oppløftende duft.

Pris: 399 / 200ml

Warm Up Massage Balm

 • Med denne beroligende massasjebalmen får du litt tiltrengt avslapning. Den vil ved påføring gi en lett varme når den masseres forsiktig inn. Den gir ny energi, velvære og fuktighet etter en lang, slitsom dag eller en tøff trening.
 • En avansert formel med en mykgjørende blanding av oljer virker forfriskende og gjør huden glatt.
  Beriket med duftende einer, rosmarin, lavendel, eukalyptus og timian som virker beroligende og avslappende på kroppen.

Pris: 599 / 150ml

Nyheter fra Beauty Looks
DLUX PROFESSIONALS
Ros-Mari Nødland anbefaler

Product navn : ETHOS Almond Oil

Size: 14ml

Best selger nå i disse tider hvor alt er og blir tørt.

Gir næring og fuktighet til negler og neglebånd. Inneholder «goodstuff» til neglene.

Marine Shot Mask fra Thalgo

 • De første sheetmaskene med algefiber og marinekonsentrat.
 • Etter kun 10 min. vil du både føle og se forskjell på huden.

(3 masker = FUKTIGHET – GLØD – OPPSTRAMMING)

Maskene er laget av plantecellulose; 100 % biologisk nedbrytbart og anerkjent av oeko-tex standard 100. Beriket med sterke algefiber fra havet, ulikt noe som finnes på land, og aktivt marine konsentrat rikt på bl. a mineraler og hyaluronsyre.

 

Veil. utsalgspris: 160 kr. inkl.mva.

CLEANFORMANCE RENEWAL OVERNIGHT MASK

 • CLEANFORMANCE er BABOR’s nyeste veganske og miljøvennlige linje
 • Fokus på sunn hudhelse i form av pre- og probiotiske ingredienser.

Størrelse: 75ml 

Foundation med probiotic

 • Passer alle hudtyper, men spesielt en sensitiv hud
 • Inneholder 1 million tyndalliserte probiotiske bakterier per ml og prebiotika for å fremme veksten av de gode bakteriene på huden
 • Inneholder milde konserveringsmidler og er parfymefri. Fargen er laget av naturlig jernoksid og titanoksid.
 • *Sertifisert organiske etter COSMOS-standarden på 99,97% naturlig og 58% organisk (mineralbaserte ingredienser kan ikke sertifiseres om økologisk dyrket)
 • *SPF 30 med fysiskfilter som beskytter både mot UVA- og UVB-stråler
 • *Finnes i 10 forskjellige nyanser

Størrelse: 30 ml

Veil. Utsalgspris: 690,-

Resurrect Serum

 • Behandler aldringstegn, reduserer betennelser og pigmenteringer, fukter og strammer opp
 • Inneholder Bakuchiol, et naturlig alternativ til Retinol fra planteriket. Har samme egenskaper som Retinol, uten å virke irriterende på huden.
 • Inneholder Myrothammus, en plante fra Sør-Afrika, også kaldt «Resurrection plant» etter dens evne til å gjenoppstå fra helt uttørket tilstand ved kontakt med vann. Kraftig antioksidant og fuktighetsgivende egenskaper.
 • Utmerket for en sensitiv som har behov for å jobbe med aldringstegn
BY PERRON RIGOT

«More than waxing. It´s a beauty treatment”

Gentle – Effective – Comfortable

PERRON RIGOT - Eksperten på voks, og europas mestselgende voks

Double scrub

Veil.pris 297,-

Ingrown hair care

Veil. pris 264,-

Hair minimizing body lotion

Veil.pris 297,-

Hair minimizing serum

Veil.pris 264,-

24H Freshness deodorant

Veil.pris 264,-

NYE hjemmeprodukter til bruk før og etter voksing!

Cirepil skincare består av 5 produkter som forbygger ingrodde hår og reduserer hårveksten. Nå også med deodorant.

Bevist effektivitet!

Produktene vil gjøre voksingen enklere, og resultatet varer lenger.

Dette vil føre til ekstra fornøyde kunder og økt inntjening til bedriften.

 

Nyhet!! fra Bare Minerals
Nyhet! Beauty Company AS
Full Body Wax

Førsteklasse voks for fullkropps-hårfjerning. En luksus voks er spesielt utviklet for å fjerne hår på alle deler av kroppen. På grunn av sin spesielle elastisitet, kan den lett påføres med en spatel på store deler av kroppen, den danner en tynn elastisk film som perfekt griper de korte og grove hårene. Voks påføres uavhengig av hårvekstretningen og fjernes uten striper. Det er ingen klissete følelse etter prosedyren. (voks uten strips)

Produktenhet: Perler i pose á 1 kg.

Ønsker du å få noen av dine produkter i beauty box? Det er fortsatt plass
Send oss en e-post så hjelper vi deg inn!