B4K Skincare Scandinavia

Cecilie Hjortfors – Dagligleder B4K Skincare

Vi er distributør av Pevonia, Medicalia, EMANI og BEMA i Norge, Sverige og Danmark. Vi har hovedkontor i Skara, Sverige og leverer daglig varer til våre forhandlere i hele Skandinavia. 

 

Det daglige arbeidet ledes av Cecilia Hjortfors, hudterapeut med mange års erfaring i bransjen.  Utover Cecilia så har vi et sterkt team med selgere og kundeansvarlige i alle de tre landene.

Therese Røssevold har ansvar for de norske kundene/kurs og salg i Norge.

Charlotte Forslund Myrhol som har ansvar for de danske kundene/kurs og salg.

I Sverige har vi resten av av vårt personalet som har ansvar for import/eksport, lager, salg og web.

 

I B4K Skincare jobber vi med å få det best til for våre forhandlere.  Vi jobber ikke med kostnadskrevende startpakker, men med skreddersydde produkter og

behandlinger for hver enkelt forhandler.  Vi har en minimumskostnad på ordre for fri frakt (kr 4.000) Ingen andre kostnader tilkommer.

Leveranser skjer med Shenker.  Ordre som kommer inn til oss før kl 10:00 på hverdagene, blir sendt fra oss samme dag. Transport til Norge tar mellom 1 – 4 arbeidsdager.

 

Vi har nøye utvalgte merkevarer som har etiske og gode miljøperspektiv, men også ut ifra å kunne tilby våre forhandlere produkter og behandlinger med den aller høyeste kvaliteten med de beste ingrediensene og som er produsert med den mest effektive teknologien.

Våre to profesjonelle hudpleieserier Pevonia og Medicalia selges kun til forhandlere for direkte salg til forbruker/sluttkunde. Disse to produkt seriene selges ikke til nettbutikker.

EMANI, vår makeup serie og BEMA forenkler salgene med babyprodukter, hårprodukter og kroppsprodukter og sminke til våre forhandlere og nettbutikker.

Vi står for holdbar utvikling. Les mer om dette B4K Skincare Scandinavia.

www.B4K.se