NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND / CIDESCO SECTION NORWAY

CIDESCO Diplomen er verden’s prestisjefylt kvalifikasjon innen estetikk og skjønnhetsbehandling og den har satt internasjonale standarder siden 1957.

CIDESCO kurs er utviklet av en internasjonal komité, dannet av verdensledende fagpersoner innen skjønnhets- og spa-terapi i samarbeid med arbeidsgivere.

Ønsker du at din skole blir en akkreditert internasjonal CIDESCO-skole som utdanner sine studenter til CIDESCO DIPLOMEN? Dette er nå mulig med det kombinerte samarbeidet mellom NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND og CIDESCO-section NORWAY / CIDESCO-International.

Skoler som underviser i skjønnhetsterapi og SPA-terapi kan søke om og dra nytte av akkreditering fra CIDESCO og NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND.

Skoler som søker må overholde regler og forskrifter fastsatt av CIDESO SECTION NORWAY, CIDESCO- International og NORGES HUDPLEIE OG SPA FOR BUND.

Skoler som ønsker å søke om CIDESCO-skoleakkreditering må gjennomgå og oppfylle alle kriteriene som er fastsatt av CIDESCO-section Norge, CIDESCO-International og NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND før de kan bli anerkjent.

Skolen må søke skriftlig til post@hudpleieogspa.no for å få tilsendt søknadsskjema.  Ferdig utfyllt søknadsskjema returneres til NORGES HUDPLEIE OG SPA FORBUND.

Skoler som ønsker mer informasjon om CIDESCO skoleakkreditering bør ta kontakt med oss skriftlig gjennom kontaktskjema