«Face behind a name»

Andrea Hemmingsen, Beautylooks

Jeg heter Andrea Hemmingsen og har 12 års erfaring i bransjen med grunnutdannelse som hud og kroppsterapeut og har videre bygget på mine kunnskaper innad i bransjen.

Jeg har tidligere drevet større salong i Tønsberg, men har nå en liten salong hjemme. Jeg har egen inngang, gode parkeringsmuligheter og mulighet for å tilpasse meg etter kundenes behov. Hos meg er det du som i fokus, og jeg brenner for kvalitet og godt kundeforhold. Jeg er ei ung dame med mye energi og holder meg oppdatert på nyheter, teknikker og kurser meg jevnlig – man blir aldri ferdig utlært. Jeg har også Norsk distribusjon på Dlux Professional – vippeprodukter til kvalifiserte vippeteknikere. I tillegg er jeg så heldig å ha fått distribusjon på det annerkjente merket innenfor permanent makeup – Mastor, og CRC Removal for fjerning av uønsket\mislykket pmu og fjerning av tattoveringer. Jeg holder også internasjonalt godkjente kurs. Jeg har også samarbeid med BeautyBar i Porsgrunn hvor jeg er jevlig og utfører alle typer PMU, piercing og removal behandlinger. 

 

Jeg tilbyr et bredt spekter av behandlinger og er også under kommuneoverlegen og miljørettet helsevern i Sandefjord kommune godkjent ved forskriftene § 5 Forskrift om hygienekrav for frisør-, hudpleie-, tatoverings- og hulltakingsvirksomhet m.v. (https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/1998-05-06-581) Jeg er også fullt forsikret og er medlem i Norges Hud og Massasjeforbund og er Cidesco annerkjent

Andrea was the first to complete the Sanitazion and Sterilisation Award with NORGES Hudpleie og spa forbund / CIDESCO Section Norway.